Logo bouwonderneming sven walbers

Bouwonderneming Walbers Sven voor uw nieuwbouw!

Uw woning, villa, kantoor of appartement laten bouwen, kan zeer stresserend zijn. Aannemers die naast elkaar werken, geen goede communicatie, slechte uitvoering. Iedereen kent wel iemand die iets aan de hand had met zijn/haar bouw. Wij zorgen er echter voor dat de start van uw nieuwbouw zo vlot mogelijk verloopt! Dit kan van grondwerken tot en met een winddichte ruwbouw in alle mogelijke stijlen. Doet u bepaalde werken zelf of moet de ruwbouw niet winddicht? Alles is bespreekbaar!

Onze service voor ruwbouwwerken:

klederbouw

Grondwerken

Rioleringswerken

Betonwerken

Metselwerken

Voegwerken

Dakwerken

Ramen en deuren

een greep uit onze gerealiseerde stijlen:

Eigentijdse bouwstijl

Eigentijds

Landelijke bouwstijl

Landelijk

Moderne bouwstijl

Moderne

Laagbouw stijl

Laagbouw

Pastorie bouwstijl

Pastorie

Traditionele bouwstijl

Traditioneel

Klassieke bouwstijl

Stijlvol klassiek

Villa

Villa's

icoon vink

Ervaren bouwonderneming met brede kennis

Bouwonderneming Walbers Sven heeft al meer dan 10 jaar ervaring met nieuwbouwprojecten voor woningen, villa’s, appartementen en kantoorgebouwen. Zaakvoerder en ruwbouw aannemer Sven werkte daarvoor nog eens 15 jaar in de ruwbouwsector en kent het vak als geen ander.
Aangesterkt met vakbekwame werkmannen realiseerde onze bouwfirma nieuwbouwprojecten in alle mogelijke stijlen, vormen en groottes. Van bungalows tot villa’s en appartementsgebouwen van 8 appartementen. Groter project? Neem ook dan zeker contact op.

Correcte service en samenwerking voor geslaagde ruwbouw

Als ervaren bouwonderneming beseffen we ook het belang van een goede service en samenwerking. Wij maken vanaf het begin goede afspraken die we stipt naleven. Daarnaast stellen we ons flexibel op en respecteren wij uw keuzes binnen uw bouwproject. Een goede samenwerking is niet alleen tussen ons belangrijk maar ook tussen de bouwbedrijven. Daarom werken we voor vakwerk zoals kelderbouw of dakwerken graag met een vaste partner. Deze bedrijven bewezen reeds dat ze het kwaliteitsniveau zeker halen. Heeft u zelf al iemand op het oog? Als flexibele bouwonderneming staan we altijd open voor een correcte samenwerking.
icoon vink
Wilt u graag samenwerken met een firma die correct werkt?
Neem dan zeker contact op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.