Logo bouwonderneming sven walbers

geslaagd verbouwen

U wilt een huis, appartement of kantoorgebouw grondig renoveren? Om het wooncomfort te verhogen of omdat u geen geschikte bouwgrond zonder bestaande woning vindt? In beide gevallen is verbouwen de ideale oplossing. Als ervaren bouwonderneming slagen wij erin om uw wensen succesvol om te zetten in realiteit. We hebben reeds ervaring met verbouwen in verschillende stijlen zoals modern, eigentijds, traditioneel, pastorie etc. Dit kan in de stijl en uitzicht van de huidige woning of een complete vernieuwing voor een frisse look!
Verbouwen of bijbouwen hangen vaak samen. Een oudere woning krijgt bijvoorbeeld een opfrisbeurt door bestaande muren uit te breken om ruimtes te vergroten. Samen met het bijbouwen van nieuwe ruimtes of verdiepingen creëren we vaak een nieuwe woonbeleving.
In sommige gevallen is het niet toegestaan of mogelijk om de bewoonbare oppervlakte te vergroten. Door slim te verbouwen benutten we de beschikbare ruimte op een optimale manier. We respecteren uw wensen en staan klaar met nuttig advies of tips om uw project succesvol te realiseren.

Hoe gaan wij te werk?

Wij zorgen ervoor dat de verbouwingswerken vlot en correct verlopen. Niet alleen op vlak van veiligheid maar ook qua service en afspraken nakomen. U krijgt van ons een correcte inschatting van de nodige werken, een haalbare opleveringsdatum en een competitieve prijs. Ook tijdens de bouwwerken stellen we ons flexibel op en blijven we meedenken om altijd tot de beste oplossing te komen.

Wilt u graag een geslaagde verbouwing?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.